Evenementgegevens

  • Datum:

Steal from Dan

Deze Twentse band bestaat uit maar liefst 14 gerenommeerde muzikanten, allen met een grote voorliefde voor het geweldige repertoire van Steely Dan. Deze Amerikaanse jazzrock band ontstond in 1971 in New York en werd opgericht door Walter Becker (guitars, bass, backing vocals) en Donald Fagen (keyboards, lead vocals). Complexe harmonieën, doordachte teksten, niet alledaagse schema’s en veel ruimte voor solisten voeren de boventoon in deze muziek. Voor de liefhebber van muziek met een afslag daar waar je hem niet verwacht.

Voorprogramma:
Het Penterman Quintet bestaat uit een unieke combinatie van 4 zoons en hun vader, van jong naar oud, Max (piano), Joris (drums), Teun (bas), Gijs (gitaar) en Roel (saxofoon). Gezamenlijk verkennen ze een breed scala aan stijlen van bebop tot funk, waaronder klassiekers van Parker, Ellington, Rollins, Hancock en Scofield, maar ook eigen composities. Op de ‘Dag van de Jazz Amateur’ in Jazzpodium de Tor waren ze de afgelopen twee jaren de ‘uitsmijter’ van de avond waarbij ‘het enthousiasme en het talent er vanaf spatte’.

Entree: €10,- (dit betaal je tijdens het online reserveren)
Deelname verschrikkelijk lekker warm- en koud buffet: €15,- (tijdens online reserveren geef je aan dat je blijft eten en je betaalt op de middag zelf)

Boekingen

Ticket Prijs Aantal
New Ticket €10,00 Uitverkocht

Iedere Crazy Sunday zorgt onze chefkok Herrie voor een fantastische maaltijd. Uiteraard wil hij wel graag weten hoeveel lekkers hij moet inkopen...